"Pura Vida" nije samo pozdrav, to je način života

Izraz ‘’Pura Vida’’ koristi se na Kostariki, i u prevodu znači "Čist Život" - Večni optimizam i praćenje toka života

Pura Vida Cigar Lounge otvoren je 28.05.2021. godine, na Senjaku, na jednoj od najprestižnijih lokacija Beograda. Naš jedinstveni koncept Vam nudi ekskluzivno iskustvo u prijatnoj, diskretnoj i opuštenoj atmosferi. Raspolažemo najvećim izborom cigara na jednom mestu, opremom za cigare i nudimo Vam premijum ponudu francuskih vina i ostalih alkoholnih pića. Možemo Vas ugostiti u baru, restoranu ili u delu zatvorenog tipa za uživanje u cigarama. Napravili smo ambijent za istinske hedoniste, za poslovne ljude ali i za druženje sa prijateljima. Posetite nas i uverite se u kvalitet i široki asortiman maloprodajne sekcije, koja nudi veliki izbor cigara Novog sveta i kubanskih cigara. Možete se osloniti na naše ljubazno i obučeno osoblje koje će Vam biti na raspolaganju za kvalitetnu uslugu i eventualne preporuke. Tu smo zbog Vas.

ᐷ U Pura Vidi smo posvećeni pružanju prijateljskog okruženja, bez obzira da li ste jednokratni kupac ili redovni posetilac našeg loung-a (shop-a).
ᐷ Ako ne pronađete cigaru koju pušite, obavestite nas i mi ćemo se potruditi da vam je nabavimo.
ᐷ Kod nas se gosti osećaju posebnim.

ᐷ Bez obzira da li ste prvi put kod nas ili dolazite svaki dan, naše ljubazno osoblje dočekaće vas sa osmehom. Naši prijatni klijenti čine naš lounge posebnim mestom za boravak, a često ga nazivaju i društvenim centrom za pušače cigara. 
ᐷ Ukusi naših kupaca su različiti, pa tako i naš izbor cigara.
ᐷ Slušamo komentare i sugestije naših gostiju.

VOLELI BISMO DA SA VAMA PODELIMO NAŠU STRAST ZA DUVANOM

ᐷ POSEDUJEMO NAJVEĆI WALK IN HJUMIDOR U SRBIJI.

ᐷ OZBILJNI SMO U POGLEDU SKLADIŠTENJA SAMO NAJBOLJIH CIGARA ZA VAŠE ZADOVOLJSTVO PRI PUŠENJU. NAŠE CIGARE DRŽE SE POD KONTROLISANIM TEMPERATURAMA I NIVOIMA VLAŽNOSTI, TAKO DA UVEK IMAJU ODLIČAN UKUS I SVEŽINU.

ᐷ NAŠ LOUNGE ZADOVOLJAVA NAJVIŠE MEDJUNARODNE STANDARDE U USLUZI KONSIJERŽA-CIGAR SOMELIJERA I SELEKTIVNOG UPARIVANJA PIĆA I CIGARA U NAMENSKOM AMBIJENTU. NUDIMO KONSULTACJE O SVIM DETALJIMA U NJIHOVOM SERVIRANJU, KAO I O PRIPREMANJU CIGARA ZA UŽIVANJE NAŠE OSOBLJE VAM JE NA RASPOLAGANJU.